| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | W/W | 
|---|---|
| Organik Madde | % 15 | 
| Toplam Azot (N) | % 8 | 
| Amonyum Azotu (N) | % 3 | 
| Üre Azotu (N) | % 5 | 
| Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 8 | 
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 6,8 | 
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 8 | 
| Toplam Kükürt Trioksit (SO3) | % 8 | 
| Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) | % 8 | 
| Toplam (Humik+Fulvik) Asit | % 6 | 
| Max Klor (Cl) | % 2 | 
| Max Nem | % 20 | 
| Max. EC | 10 dS/m | 
| Ph | 6-8 | 
Kullanım Zamanı: Tarla bitkilerinde ekim öncesi veya ekim esnasında, bahçe bitkilerinde ağaçlarda sürgün faaliyetleri başlamadan önce.
| BİTKİLER | KULLANIM MİKTARI | 
|---|---|
| Buğday-Arpa- Çavdar- Yulaf-Kanola | 50-60 kg/dekar | 
| Pamuk | 50-60 kg/dekar | 
| Çeltik | 60-80 kg/dekar | 
| Ayçiçeği | 50-60 kg/dekar | 
| Patates | 100-150 kg/dekar | 
| Soğan | 50-60 kg/dekar | 
| Şeker Pancarı | 75-100 kg/dekar | 
| Mısır | 75-100 kg/dekar | 
| Muz | 100-150 kg/dekar | 
| Çilek | 75-100 kg/dekar | 
| Karpuz- Kavun | 75-100 kg/dekar | 
| Üzüm (Bağ) | 75-100 kg/dekar | 
| Sera Sebzeleri | 75-100 kg/dekar | 
| Açık Tarla Sebzeleri | 75-100 kg/dekar | 
| Tütün-Kekik-Tıbbi Aromatik Bitkiler | 50-75 kg/dekar | 
| Narenciye- Elma- Zeytin (yaşına göre) | 2-8 kg/ağaç | 
| Sert ve Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları | 2-8 kg/ağaç | 
| Havuç-Turp- Yer Fıstığı- Enginar | 75-100 kg/dekar | 
| Fındık-Ceviz-Badem | 2-8 kg/Ağaç Yaşına Göre | 
Biyogaza dayalı gübrede en yüksek üretim kapasitesine sahibiz.